Dit sample steunt de analyse dat BlackMatter een rebrand van DarkSide is. De blog geschreven door Gijs geeft meer gedetailleerde technische achtergrond. Verder is er een playbook gepubliceerd over de werkwijze van Conti, een aantal specifieke zaken staan in deze write-up van collega Niels vermeld. Persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummer, adres- en kentekengegevens zijn buitgemaakt en op fora te koop aangeboden.

De software van AMD en GPU-Z laten waardes zien van de kaart zelf maar er wordt ook gemeten bij het stopcontact door gebruik te maken van een Voltcraft Energy Check 3000. Gebeurt er niets dan wordt er maar 53 Watt in totaal verbruikt, waarvan maar 5 Watt door de videokaart. Zetten we Furmark aan dan stijgt het vebruik naar 301,4 Watt waarvan 203 Watt toe te wijzen is aan de videokaart. Dit stijgt overigens naar 320 Watt als Doom Eternal gestart wordt. Dat de kaart nog meer kan verstoken blijkt wanneer de Furmark weer starten maar dan als de kaart overgeklokt is.

Windows 10 Upgrade Stoppen

Het scherm van je mac opnemen is super simpel. Om een screenshot te maken, druk je tegelijkertijd kortstondig op de Side-key en de Volume-omlaag-knop . Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt.

  • Eén keer per jaar dus, in plaats van ieder half jaar., omdat de beheerlast voor een halfjaarlijkse ingrijpende update te hoog wordt.
  • Wanneer u dergelijke gegevens bent kwijtgeraakt, gebruik dan EaseUS Data Recovery Wizard om deze zo snel mogelijk te scannen en uw gegevens kunnen snel worden hersteld.
  • Dit kan bijvoorbeeld gaan om e-mail, website, IP-adres.

Maar mocht je pc ondanks alles geen update naar Windows 11 krijgen dan is dat de eerste jaren geen probleem. In de kleine lettertjes lezen we dat Windows 10 nog tot minstens 2025 beveiligingsupdates zal krijgen. Na enkele weken van speculaties heeft Microsoft Windows 11 officieel aangekondigd.

Bestanden In Een Map Onder Elkaar Zetten?

Of in de Downloads-map staat misschien een YouTube-filmpje dat je wilt verplaatsen naar de map Video’s. Of misschien staat in Downloads een map genaamd Amsterdam Sail 2015 met daarin 100 foto’s en je wilt die hele map met alle 100 foto’s erin verplaatsen naar de Afbeeldingen-map. Voor wat de partituren zelf betreft, misschien hebben sommige niet zo’n duidelijke naam. In dat geval kun je – net zoals https://driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/nvidia/ic35l080avva07-0/ hierboven voor mappen is beschreven – de naam van de betreffende bestanden wijzigen.

Windows maakt deze extra schijfruimte ongeveer tien dagen na het voltooien van de upgrade weer vrij. Je hoeft niet te upgraden naar de nieuwe Windows. We blijven Windows 10 ondersteunen tot 14 oktober 2025.

De PC Card is een standaard voor een insteekkaart en bijpassende houder, bestemd voor uitbreidingskaarten voor notebooks. Deze kaart is, afgezien van de dikte, zo groot als een kredietkaart. Patches (‘lapjes’) zijn door softwarefabrikanten ontwikkelde programma’s waarmee fouten in hun software worden verholpen. Bij internet-verkeer vormt het password samen met de inlognaam het account. Passwords zijn geheim en daarom zeer interessant voor hackers en andere kwaadwilligen. De volledige beschrijving van de locatie van een bestand op een computer.

Suscríbete a nuestra Newsletter

Y mantente al día de nuevos platos, descuentos, promociones...

Aviso legal

Gracias por suscribirte, es hora de comenzar a disfrutar